FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

ARC logo.jpg

je spoljno trgovinska kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom sledećih proizvoda:

- oprema za ugradnju autogasnih sistema u automobile

- auto gasni rezervoari za ugradnju u automobile

- parafin

- dodaci za stočnu hranu

- bakarne cevi

- navigacije 

Osim navedenih proizvoda možemo Vam pružiti i uslugu međunarodnog transporta robe kamionima 

 

ARC International doo na tržištu auto gasne opreme  je od 2003. godine i u mogućnosti smo da Vam pružimo proizvode različitih proizvođača sa kojima imamo potpisane ugovore o generlnoj distirbuciji njihovih proizvoda. U našoj ponudi su pouzdani i kvalitetni proizvodi koji odgovaraju međunarodnim standardima kvaliteta. 

BMW 645i ugradnja.jpgGOLF R32 -1 ugradnja.jpgcocacola26.jpg

Na srpskom tržištu parafina firma se nalazi preko deset godina i jedna je od lidera u distribuciji parafina. Uvoz se vrši direktno od proizvođača. U ponudi imamo različite vrste parafina. 

Tokom 2012. godine krenuli smo sa uvozom dodataka za stočnu hranu, prvenstveno stočnog kvasca. Našim komitentima trudimo se da obezvedimo kvalitenu robu, kako bismo imali dugu i kontinuiranu saradnju.

U prodajnom asortimanu imamo i bakarne cevi i navigacije. 

Našim kamionima obavljamo međunarodni transport na relacijama širom Evrope. U svom voznom parku imamo cerade i hladnjače. Sva vozila su opremljena uređajima za praćenje tako da u svakom momentu možete znati gde je Vaša roba. 

Početna    ::     Reference    ::    Novosti    ::    Ovlašćeni servisi    ::    Download    ::    O nama    ::    Linkovi   ::   Mapa sajta   ::   Kontakt
Copyright 2009 © Gas do Daske. Sva prava zadržana.  |  Dizajnirao Hosting-drive  |     Korisnika Online